De Besured autoverzekering zorgt ervoor dat eventuele schade met of aan je auto verzekerd is. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Besured zet in een aantal stappen overzichtelijk voor je op een rij wat je moet doen bij een aanrijding.


Schadeformulier

Zorg er allereerst voor dat je, voordat je de weg opgaat, altijd een Europees Schadeformulier bij je hebt. Dit formulier is in alle Europese landen hetzelfde zodat je zelfs een schade met bijvoorbeeld een Fransman of Bulgaar nog steeds kunt melden. Heb je nog geen schadeformulier, dan kun je deze bij ons opvragen via e-mail serviceteam@besured.nl of telefonisch via 078 611 81 11.


Blijf vriendelijk tegen de andere bestuurder

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Hoe vollediger ingevuld, hoe sneller de afhandeling van je declaratie. Het snel en volledig invullen van het schadeformulier lukt alleen als je dit in goed overleg doet met de andere bestuurder. Blijf dus altijd vriendelijk ;), ook al is de andere degene die het ongeluk heeft veroorzaakt.


24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Besured staat 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen bij acute schade. Ook in het weekend! In noodgevallen kun je ons altijd bereiken via onze alarmcentrale: 078 611 81 82.


Onze service

Na een schade brengen we jou en je auto naar je huis of gelijk naar de garage. Jij bepaalt. Ook ontvang je gedurende de reparatie een vergelijkbare auto en worden reparaties altijd uitgevoerd met originele onderdelen.

Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van je feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor je reactie. Wij gaan onderzoeken of wij je suggestie kunnen implementeren.

Wil je graag een medewerker spreken, laat dan hieronder je gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor je e-mail. Wij hebben je vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor je doen?

  • Wij leggen je vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
  • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Heb je tussentijds vragen? Bel: 078 - 6 118 111. Wij beantwoorden je vragen direct.

Vriendelijke groet,
Je serviceteam van Besured