"…Zo worden wij beoordeeld..."

Bekijk hieronder de ervaringen van Besured klanten.
Heb je een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Jullie geven ons een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
4382 klantervaringen.

8,7
average-image
Vandaag heb ik meerdere mensen van BeSured gesproken maar uw medewerkster van het serviceteam was echt heel erg vriendelijk! En heel duidelijk in uitleg.. ook al vraag ik het meerdere keren :)
uit ULVENHOUT 16 februari 2016
Krijg gewoon een geautomatiseerde mail terug op een vrij uitgebreide maar niet al te ingewikkelde vraag en telefonisch niet bereikbaar, behoorlijk matige service wel. Je krijgt gewoon niet echt het gevoel dat er even aandacht wordt besteedt aan een niet al te ingewikkelde kwestie.
uit Delft 16 februari 2016
Beste Robert, wij vinden het vervelend dat je het zo ervaren hebt. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op om je verder te helpen.
Groeten, Besured - 16 februari 2016
Snel en erg duidelijk geholpen! Ben altijd erg tevreden met de services.
uit Gouda 16 februari 2016
Vriendelijke dame, waardeloos dat de aanvullende verzekering voor tandzorg maar tot 350 dekt
uit Soest 16 februari 2016
Beste Joost, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op om het voor je op te lossen.
Groeten, Besured - 16 februari 2016
Prima service !
uit Utrecht 16 februari 2016
heel veel onduidelijkheid, geen goede service, je wordt niet goed geholpen aan de telefoon.
uit Amsterdam 16 februari 2016
Beste Shaniqua, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op.
Groeten, Besured - 16 februari 2016
Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van uw feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor je reactie. Wij gaan onderzoeken of wij je suggestie kunnen implementeren.

Wil je graag een medewerker spreken, laat dan hieronder je gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor je e-mail. Wij hebben je vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor je doen?

  • Wij leggen je vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
  • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Heb je tussentijds vragen? Bel: 078 - 6 118 111. Wij beantwoorden je vragen direct.

Vriendelijke groet,
Je serviceteam van Besured