Reviews van Besured klanten

Bekijk hieronder de ervaringen van Besured klanten.
Heb je een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Jullie geven ons een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
5008 klantervaringen.

8,8
average-image
goed geholpen! Ik stelde veel vervelende vragen maar kreeg de juiste antwoorden
uit UTRECHT 22 juni 2016
Vind het niet handig dat jullie binnen 5 werkdagen na melden willen afschrijven van mijn bankrekening. Iets wat in Februari gebeurt verwacht ik te moeten betalen in Maart of April. Toen had ik daar opgerekend en geld opzij gezet. Aangezien ik toen geen factuur kreeg dacht ik het zal wel goed zijn. Nu ben ik er financieel niet op voorbereid en moet ik binnen 5 dagen betalen terwijl ik het nu niet heb.
uit Amstelveen 22 juni 2016
Beste Rowan, wij betreuren de gang van zaken. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op om het voor je op te lossen.
Groeten, Besured - 22 juni 2016
Ik vraag mij af voor wat ik eigenlijk ben verzekerd als ik toch alleen maar moet betalen. Kan ik net zo goed geen verzekering nemen als ik tenslotte alles zelf moet betalen.
uit Almere 22 juni 2016
Beste Charlain, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op.
Groeten, Besured - 22 juni 2016
Slechte ervaring, december stap ik over. Vooral voor een studentenverzekering is het handig als studenten op de hoogte zijn van wat de eigen risico kosten zijn. Dat kan door in de tussen tijd een mail of wat dan ook te sturen. Niet een jaar daarna opeens een dik bedrag aan eigen risico op te sturen.
uit Rotterdam 22 juni 2016
Beste Ashley, wij vinden het vervelend dat jouw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op.
Groeten, Besured - 22 juni 2016
Kosten worden geincasseerd 5 dagen na ontvangen e-mail. Graag zou ik eerder een bericht ontvangen van de gemaakte kosten en wanneer deze kosten geïncasseerd gaan worden. Te denken valt hierbij aan een maand, dan kan hier rekening mee worden gehouden met het maandelijks budget.
uit Amsterdam 21 juni 2016
Beste Lisa, bedankt voor het delen van jouw ervaring en jouw tips. Wij nemen de tip mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.
Groeten, Besured - 21 juni 2016
super goed geholpen bedankt
uit HEERLEN 21 juni 2016
Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van je feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor je reactie. Wij gaan onderzoeken of wij je suggestie kunnen implementeren.

Wil je graag een medewerker spreken, laat dan hieronder je gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor je e-mail. Wij hebben je vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor je doen?

  • Wij leggen je vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
  • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Heb je tussentijds vragen? Bel: 078 - 6 118 111. Wij beantwoorden je vragen direct.

Vriendelijke groet,
Je serviceteam van Besured