Inboedel­verzekering student & WA

Daar zit je dan in je studentenkamer. Groot of klein. Kijk eens om je heen, als er een brand zou uitbreken... hoeveel geld zou je dan kwijt zijn om alle spullen opnieuw te kopen?

Inboedelverzekering student en WA verzekering

Inboedelverzekering student

Een inboedelverzekering klinkt intens stoffig, maar als er iets gebeurt met je spullen thuis spring je een gat in de lucht dat je hem hebt. En geloof ons, er kan veel gebeuren met je spullen. Denk aan:

  • Inbraak en diefstal
  • Brand, explosie, rook, roet
  • Blikseminslag en stormschade
  • Waterleidingbreuk
  • Waterschade

✔ Studentenprijsje

Jij hebt waarschijnlijk niet zoveel spullen als een gezin in een koophuis met 5 kinderen. Daarom betaal je ook niet de volle bak aan premie. Jij kunt bij Besured je inboedelverzekering voor een studentenprijsje krijgen!

Ook belangrijk: WA verzekering student op kamers

Als jij per ongeluk iets stuk maakt van de inboedel van huisgenoten, dekt een inboedelverzekering dat niet. Maar heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, ook wel WA verzekering of AVP genoemd? Dan wel!

Besured studentenpakket: Inboedel + WA + Reis

Jij kunt bij ons een studentenpakket afsluiten: hierin zit een inboedelverzekering, WA verzekering én reisverzekering (voor als je pech hebt op vakantie). Oh ja, je bent een student, dus de prijs is belangrijk. Voor 2 drankjes per maand ben jij onder de pannen! Het kost je maar 4,95 per maand.

En als je schade krijgt, word je niet van het kastje naar de muur gestuurd: 1 belletje en het wordt geregeld! Jouw geld krijg je bij een gedekte schade razendsnel op je rekening.

Sluit nu in 1 minuut af!

Ga voor ons studentenpakket en regel al die saaie verzekeringen in 1 klap. Dan ben je er vanaf ;).