Introductieweken Nederland 2019: UIT, KEI-week, OWee..? Genoeg keuze!

Ga jij komend jaar studeren in een nieuwe stad? Of heb je zin om sfeer te proeven tijdens een van de studenten introductieweken in Nederland? Amsterdam, Delft of toch Groningen: hieronder zie je wanneer de introductieweken 2019/2020 plaatsvinden!

Introductieweken Nederland 2019


Introductieweken in Nederland 2019

UIT-week 2019, Utrecht

12 augustus - 16 augustus

De UIT (Utrechtse Introductie Tijd) vindt plaats in de derde week van augustus. Inschrijven kan nog als je volgend jaar in Utrecht begint aan je studie. Het officiële programma is inmiddels bekend en het belooft een gezellige boel te worden!

KEI-week 2019, Groningen

12 augustus - 16 augustus

De KEI-week in Groningen is inmiddels een begrip in heel Nederland! Verschillende artiesten treden op en de hele introductieweek zijn er door heel de stad evenementen. Ga jij komend collegejaar in Groningen studeren? Inschrijven kan tot 9 augustus via de website van de KEI-week, of op de eerste dag van de introductieweek zelf. Schrijf je je online in, dan ben je iets voordeliger uit en gaat het op de startdag van de KEI-week sneller.

EL CID-week 2019, Leiden

12 augustus - 16 augustus

De EL CID-week is de officiële introductieweek van de Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Een week lang staat deze studentenstad op zijn kop! Ga jij volgend jaar studeren aan de Universiteit Leiden of de Hogeschool Leiden en heb je je nog niet ingeschreven? Dat is nu nog mogelijk!

Eurekaweek 2019, Rotterdam

19 augustus - 22 augustus

Studeer je volgend jaar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam? Dan kun je je nu inschrijven voor de Eurekaweek! Ontdenk Rotterdam, maak kennis met je campus en doe mee aan de vele evenementen. Je zult je in ieder geval prima gaan vermaken!

Eurekaweek 2019 Rotterdam


OWee 2019, Delft

18 augustus – 22 augustus

Als je gaat studeren in Delft is de OWee (Delftse ontvangstweek) onmisbaar! Dé manier om deze gezellige studentenstad te leren kennen. Met een City Escape, openluchtbioscoop en natuurlijk de nodige feestjes, is er genoeg te beleven tijdens deze introductieweek. Online aanmelden kan tot en met 17 augustus. Daarna is er op zondagmiddag en maandagochtend een late-inschrijvers balie op de campus van de TU Delft.

TOP week 2019, Tilburg

19 augustus – 23 augustus

TOP week is 39 jaar geleden opgezet en uitgegroeid tot een daverend succes. Jaarlijks doen er ruim 4.000 Tilburgse studenten actief mee aan deze introductieweek. Inschrijven kan tot en met 9 augustus. Waar wacht je nog op?

INKOM 2019, Maastricht

19 augustus – 23 augustus

Ga jij komend schooljaar in het gezellige Maastricht studeren? Dan kan je die Limburgse gezelligheid vanaf 19 augustus alvast ervaren. Met een sportdag, een cultureel festival, filmvertoning en verschillende feestjes beleef je een drukke én diverse introductieweek. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in, want de afgelopen jaren was de INKOM volledig uitverkocht!

Intree 2019, Amsterdam

26 augustus - 30 augustus

De nieuwe studenten van de UvA zullen in de laatste week van augustus Amsterdam verkennen tijdens de Intreeweek. Inschrijven kan tot en met 16 augustus. Let op: vol = vol! Er is een heuse wachtlijst om mee te doen aan de introductieweek. Sfeer proeven kan natuurlijk altijd wel!


Intreeweek UVA 2019


Overige introductieweken in Nederland

Staat jouw stad er niet tussen? Deze steden hebben geen overkoepelende introductieweek, maar wel aparte introducties voor het schooljaar 2019/2020 georganiseerd door hogescholen en universiteiten.

Introductieweek Wageningen 2019

17 augustus – 22 augustus

Introductieweek Eindhoven 2019

19 augustus - 23 augustus

Introductieweek Nijmegen 2019

18 augustus – 25 augustus

Introductieweek Den Haag 2019

19 augustus – 23 augustus

Goed voorbereid collegejaar 2019/2020 in?

Met de pakketverzekering van Besured regel je in één klap je reisverzekering, inboedelverzekering én aansprakelijkheidsverzekering. Bereken in één minuut je premie. Heb je dat alvast geregeld!