Jongerenzorg­verzekering voor 2021? Besured!

Hi you! Ben je tussen de 18 en 24 jaar? En op zoek naar een voordelige zorgverzekering voor jongeren in 2021? Be smart en lees vooral deze blog even. Check waar je op kan letten bij het vergelijken. En ontdek waarom dé jongerenzorgverzekering van Besured ook bij jou past!

Wat is een jongeren­zorg­verzekering?

Jij wilt in je aanvullende verzekering waarschijnlijk geen vergoeding voor de griepprik of een kunstgebit. En de premie die je elke maand betaalt? Die hou je het liefst lekker laag! Een jongeren­zorg­verzekering is, zoals de naam al zegt, een zorgverzekering die is aangepast op wat jij als jongere nodig hebt. Dat zie je terug in de premie, de inhoud van de aanvullende opties én de service!

De beste zorg­verzekering voor jongeren? 3x Besured!


1. Een voordelige zorgverzekering voor jongeren

De inhoud van de basis­verzekering is in Nederland bij alle verzekeraars gelijk. Maar let op: dat geldt niet voor de premie! Dit verschil kan oplopen tot tientallen euro’s per maand. En dat geld kan jij in het weekend vast goed gebruiken ;)! Kies je voor de Besured zorgverzekering voor jongeren, dan krijg je écht een voordelige zorgpremie. Veel zorgverzekeraars lijken goedkoop, maar je zit dan wel aan een eigen risico vast van 885 euro. Dat betekent dat je dit hele bedrag zelf moet betalen, voor je iets vergoed krijgt. Bij Besured loop je dit risico niet. Je krijgt de lage Besured zorgpremie met een eigen risico van maar 385 euro.

Voordelige zorgverzekering

2. Een aanvullende verzekering speciaal voor jou

Kraamzorg, de griepprik, gehoorapparaten, een kunstgebit of een plaswekker. Zomaar een paar dingen die in een aanvullende verzekering kunnen zitten. Maar jij hebt ze waarschijnlijk nog niet nodig! Besured heeft aanvullende opties die je zelf kunt samenstellen. Zo kies je alleen de zorg die jij nodig hebt! Denk aan anticonceptie, medische kosten in het buitenland of fysiotherapie. Geen gedoe. Lekker makkelijk! Krijg daarnaast 5% extra korting als je meerdere dekkingen combineert!

Aanvullende zorgverzekering voor jongeren

3. Een goede service voor jongeren

Jij wil natuurlijk geen uren aan de telefoon hangen om antwoord te krijgen op je vraag. En per post je zorgnota declareren? Je hebt niet eens meer postzegels in huis! Bij Besured kies je gelukkig zelf hoe je contact met ons opneemt. Dat kan via Facebook, Twitter, chat, mail of de telefoon. Bel je ons, dan krijg je razendsnel iemand aan de lijn. Ook declareren is zo gepiept. Het enige wat je hoeft te doen? Een foto maken (van bijvoorbeeld de rekening van de apotheek) en deze uploaden via Mijn Besured. Dan zorgen wij dat het geld binnen 10 werkdagen weer op jouw rekening staat!

Service voor jongeren

Be sure! Ga voor dé jongeren­zorg­verzekering van Besured

  • Voordelige jongerenzorgverzekering, zónder extra eigen risico!
  • Kies de aanvullende opties die jij wilt
  • Jouw declaraties supersnel verwerkt: foto, uploaden, klaar
  • Stel je vraag via social media of chat. Liever even bellen? Geen probleem!
  • Supergoed beoordeeld door jongeren! Lees onze reviews

Besured jongeren­verzekering? Check je lage premie!

Bereken hier jouw premie, in 1 minuut! Je nieuwe zorgverzekering afsluiten die je in een paar klikken. Ben je nog ergens anders verzekerd? Dan regelen we gratis je overstap!