Studenten­verzekering nodig? 3 in 1 pakket goedkoper!

Bij een verzekering denk je vast aan saaie, suffe dingen die jouw ouders wel regelen. Maar weet je eigenlijk wel hoe het zit met jouw reis, aansprakelijkheid en inboedel als er iets fout gaat? Die cover je met een studentenverzekering, maar het kan allemaal nog makkelijker. Lees maar ;)

studentenverzekering Besured


Pech op reis? Doorlopende reisverzekering studenten

Even ertussenuit gaan is lekker. Of je nu op citytrip gaat met vrienden, een hotelletje met je lief boekt of straks als het weer kan een festival met overnachting bezoekt. Je denkt er liever niet aan, maar er kunnen toch vervelende dingen gebeuren. Bijvoorbeeld dat je je bagage kwijtraakt, je telefoon gestolen wordt of je iets breekt met het skiën. Je wilt dan niet nog meer gedoe dan al nodig is. Met een doorlopende reisverzekering ben jij op ál je tripjes goed verzekerd. Tip: check altijd de reisadviezen voordat je naar het buitenland gaat; er kunnen andere inreisregels gelden.

Spullen stuk of gestolen? Inboedel­verzekering studenten

Je studentenkamer is jouw eigen stekkie. Lekker chillen wanneer en hoe jij dat wilt. Wat nu als er ingebroken wordt? Of je kamer door storm, brand of waterschade nogal beschadigt of onbewoonbaar wordt? Met een inboedelverzekering is jouw studentenkamer verzekerd tegen dit soort zaken.

Ongelukje? Aansprakelijkheids­verzekering student

Een avondje lekker wat eten en een filmpje kijken bij een vriend of vriendin van je. Gezellig! Je staat op en morst per ongeluk wijn op de bank. Of op de weg terug neem je de bocht net te krap en je schampt met je fiets een geparkeerde auto. Wat nu? Gelukkig overkomen dit soort ongelukken je niet vaak. Maar als jij schade veroorzaakt bij een ander, heb je je aansprakelijkheidsverzekering nodig. Bij Besured zijn hiermee de kosten tot 1.000.000 euro per gebeurtenis gedekt.

Losse studenten­verzekeringen? Duurder!

Allemaal losse studentenverzekeringen afsluiten is niet handig én je bent ook nog eens duurder uit dan wanneer je alles in 1 keer fikst. Hoe doe je dat? Met een studentenpakket bij Besured: 3 verzekeringen in 1 pakketpolis (inboedel-, aansprakelijkheids- en doorlopende reisverzekering).

Besparen? Ga voor voordelige Besured studentenpakket

Besured biedt speciaal voor jongeren, studenten en young professionals een 3 in 1 pakketverzekering aan. Voor een klein prijs van 4,95 per maand (6,95 als je samenwoont). Wil je je zaakjes op orde hebben? Snel aanvragen maar ;)