Abonnement bij Fitchannel

Sporten met Carlos Mens, Mark Tuitert of een andere bekende personal trainer? Dat kan! Met Fitchannel tover je jouw woonkamer zo om tot je eigen fitnessclub. Kies voor een Fitchannel maandabonnement en betaal als verzekerde van Besured de eerste maand maar € 7,50 in plaats van € 14,99.

Wat is Fitchannel?

Beweeg, eet en geniet. Dat is waar het om draait. Fitchannel is een online platform met meer dan honderden workouts. Zo kun je altijd en overal op je eigen niveau trainen. Afvallen, spieren opbouwen, aan je conditie werken of gewoon even ontspannen tijdens een yogalesje? Je kiest zelf wat bij je past. Een workout duurt gemiddeld 30 minuten. Dus makkelijk en snel fit worden in een korte tijd is ook voor jou mogelijk! Daarnaast krijg je toegang tot een database met duizenden recepten. Het wekelijkse voedingsschema zorgt ervoor dat je binnen een handomdraai lekker en gevarieerd eet. En je staat er niet helemaal alleen voor! Deskundige begeleiding helpt je bij het aanpassen van jouw leefstijl.

Jouw voordeel:

 • Sport de eerste maand voor maar € 7,50 in plaats van € 14,99. Dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd in een maandelijks opzegbaar abonnement van € 14,99 per maand.

Enthousiast?

Klik hier om vandaag nog een abonnement af te sluiten bij Fitchannel.


YOS Bottle

Het kan soms lastig zijn dagelijkse medicatie of supplementen op tijd in te nemen. Zeker als je veel onderweg bent. Maar de YOS Bottle maakt het je een stuk makkelijker! De YOS Bottle is namelijk een waterfles en pillendoos in één. Zo kun je altijd en overal op tijd jouw medicatie of supplementen innemen.

Is het tijd om je medicijnen of supplementen in te nemen? Klik het juiste vakje open op de pillenhouder en neem je medicatie met het water in. Op de achterkant van de YOS Bottle staat een maataanduiding, zo kun je precies de hoeveelheid water die je drinkt bepalen. In één YOS Bottle past 375 milliliter water.

YOS Bottle met 10% korting

Bestel jouw YOS Bottle online. Gebruik de speciale Besured kortingscode: Besured10 en krijg 10% korting op de YOS Bottle.


Abonnement bij Basic-fit, HealthCity of fit20

Hou je van fitness, of wordt het tijd om jouw conditie te verbeteren? Start dan met fitness! Met jouw Besured verzekering krijg je korting op je fitnessabonnement bij Basic-Fit, HealthCity of fit20.

De voordelen:

Basic-Fit

 • € 17,30 per maand in plaats van € 21,66 voor een lidmaatschap.
 • € 23,30 per maand in plaats van € 27,08 voor een lidmaatschap inclusief live groepslessen.
 • Géén inschrijfgeld.

HealthCity

 • Minimaal € 2,- en maximaal € 17,- korting op een lidmaatschap. De korting is afhankelijk van de club (Bij HealthCity worden er 4 wekelijkse tarieven gehanteerd en geen maandtarieven).
 • Inschrijfgeld van € 35,- is inclusief: een persoonlijk sportschema en 2x begeleiding.
 • Een minimale abonnementsduur van 6 maanden.

fit20

 • Exclusief Flex abonnement voor € 76,82 (normaal € 83,50)
 • Exclusief Solo abonnement voor € 88,78 (normaal € 96,50)
 • Géén inschrijfgeld.
 • Een minimale abonnementsduur van 6 maanden.

Voordeel bij overige sportcentra

 • De voorwaarden, voordelen en looptijden van overige sportcentra vind je nadat je bent ingelogd.

Aanmelden

Maak hier een account aan bij High Five Fitness Network. Check het aanbod voor een sportschool bij jou in de buurt. Vul bij organisatie Besured en bij organisatie ID B42D88 in. Je ziet dan gelijk de kosten van het abonnement inclusief korting.

Voorwaarden

 • Na afloop van de minimale abonnementsduur wordt jouw abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
 • Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Heb je al een particulier abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van het Intenz Gezondheidsplan om te informeren of jouw abonnement omgezet kan worden.

Meer informatie

Bel hiervoor High Five Fitness Network via 020 426 12 34 of stuur een e-mail naar fitnessnetwork@highfive.fit.