Speciaal voor jou als Besured klant: korting op een overnachting bij Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Inntel Hotels.

Inntel Hotels Rotterdam Centre ****

Midden in het centrum van het hippe Rotterdam ligt het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam. Het hotel ligt op een unieke plek aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk prachtig uitzicht je kunt verwachten: denk aan de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug.

Mainport by Inntel Hotels *****

Genieten van het meest moderne en luxueuze 5-sterren hotel van Rotterdam? Ga dan naar Mainport! Dit hotel ligt aan de overs van de Maas en geeft je een waanzinnig uitzicht over het water en dé skyline van Rotterdam. Wil je een hotelkamer met jacuzzi of privé sauna? Dat kan bij Mainport!

15% korting

Als klant van Besured kun je het hele jaar door een overnachting boeken met 15% korting op het best beschikbare tarief. Deze actie reserveren kan alleen direct bij het hotel per telefoon of e-mail onder vermelding van Besured korting.

  • Inntel Hotels Rotterdam Centre: bel 010 21 75 757 of stuur een e-mail naar reservationsrotterdam@inntelhotels.nl.
  • Mainport by Inntel Hotels: bel 010 21 75 757 of stuur een e-mail naar reservations@mainporthotel.com.

Promovendum Intel Hotels

Voorwaarden

  • Deze korting is alleen voor klanten van Besured en is op basis van beschikbaarheid.
  • Je ontvangt een korting van 15% over het best beschikbare tarief op het moment van reserveren.
  • Het best beschikbare tarief verschilt per dag en wordt vastgesteld op basis van duur van het verblijf, de datum, het aantal kamers en het moment van boeken.
  • De aangeboden tarieven zijn exclusief ontbijt en exclusief 6,5% stadsbelasting (percentage kan tussentijds door de Gemeente Rotterdam worden aangepast).
  • De korting is alleen geldig voor individuele reserveringen. Op groepen vanaf 10 kamers zijn andere voorwaarden en tarieven van toepassing.
  • De korting is niet geldig op 6 april 2019 tot en met 7 april 2019, 12 juli 2019 tot en met 14 juli 2019 en 31 december 2019.
  • Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Individuele reserveringen zijn kosteloos tot 16:00 uur 1 dag voor aankomstdatum te annuleren.