Met je Besured zorgverzekering ontvang je korting op een stoppen met roken programma, bij Prescan en Allergiezorg.

Allen Carr’s Easyway

Eén van de manieren om te stoppen met roken is de Allen Carr’s Easyway methode. Dankzij deze methode stoppen jaarlijks wereldwijd ruim 50.000 mensen definitief met roken. De methode bestaat uit één training van 5 á 6 uur, in kleine groepen van circa 15 personen. Trainingen vinden plaats op diverse locaties in Nederland. De training geeft antwoord op de vraag waarom iemand rookt. Met dit inzicht wordt stoppen met roken een stuk gemakkelijker.


Stoppen met roken

Tijdens de training rook je je laatste sigaret, waarna je definitief stopt met roken. Lukt dit toch niet? Dan kun je één jaar lang onbeperkt deelnemen aan gratis vervolgsessies en telefonische ondersteuning (zelfs 's avonds en in het weekend).

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor een training. Zorg dat je tijdens het inschrijven jouw Besured polisnummer bij de hand hebt.


Korting met Besured

Als Besured verzekerde krijg je 10% korting op de standaard tarieven. Wil je meer informatie? Kijk op www.allencarr.nl of bel 0031 (0) 53 – 4784362.


Prescan

Heb jij altijd al volledig inzicht willen krijgen in jouw gezondheid? Dat kan met Prescan! Prescan is al ruim al ruim 10 jaar actief op het gebied van preventief medisch onderzoek.

Waarom preventief onderzoek?

Wanneer de oorzaak van klachten vroeg achterhaald en behandeld wordt, is de kans op genezing en herstel vaak groter. Maar ook als je gewoon graag meer zekerheid wil over je gezondheid, is preventief onderzoek een geruststellende mogelijkheid. Op vertoon van jouw Besured zorgpas krijg je € 100 korting* op onderstaande onderzoeken:

  • Total Body Scan: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten.
  • Total Body Scan Plus: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek en een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting.
  • Total Body Scan Excellent: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting en een huidonderzoek.
  • Total Body Scan Premium: MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een inwendig maag- en darmonderzoek (incl. roesje) een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting.

* De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.


Snel een afspraak

Geen zin om lang te wachten? Je kunt meestal al binnen één dag terecht. Je krijgt dan direct de uitslag en advies van een deskundige arts. Meer weten? Klik hier voor extra informatie.


Allergiezorg

Als Besured verzekerde ontvang je 50% korting op verschillende artikelen van Allergiezorg, waaronder allergeendichte hoezen, dekbedden en hoofdkussens. Je krijgt ook korting op producten als huisstofmijtwerende spray, stofzuigers, luchtreinigers en speciaal bedtextiel.

Speciale matrassen voor kinderen

Allergiezorg heeft speciaal voor kinderen nieuw ontwikkelde matrassen: veilig geproduceerd en zonder chemische toevoeging en verlijming. Natuurlijk zijn ook deze matrassen huisstofmijt- en allergeendicht.

‘Slaapgarantie’-regeling

Je ontvangt de kinder- en jeugdmatrassen met drie maanden ‘slaapgarantie’. Niet tevreden over je aankoop? Dan kun je het matras binnen deze periode retourneren. Je krijgt vervolgens het aankoopbedrag teruggestort op je rekening (minus 29 euro bijdrage in de verzendkosten).

Bestellen met 50% korting

Wil je gebruikmaken van de korting van 50%? Je bestelt je producten via de website van Allergiezorg. Bellen kan natuurlijk ook (073 612 70 31) of stuur je brief naar Allergiezorg, De Ring 5, 5261 LM, Vught.