Je eerste huis kopen is natuurlijk super spannend, maar ook leuk! Zéker als je de juiste hulp krijgt. En laten wij die nou net voor jou hebben! Ga voor de supercomplete aankoopbegeleiding van Besured. In 5 stappen helpen wij jou naar je eerste woning.

1. Jouw budget? Dat checken wij!

Op huizenjacht? Dan moet je weten wat je kan lenen. Tijdens een eerste gesprek bespreekt een Besured Hypotheekadviseur jouw financiele situatie. Wat is je inkomen? Heb je spaargeld? Ga je alleen een huis kopen of samen met je lief? Jij en je adviseur zetten alles op een rijtje.

2. Voortaxatie van jouw nieuwe huis

Hoppa, je hebt dé ideale woning online gevonden! En hij past ook nog eens binnen jouw budget. Dan kan je nu bezichtigen en misschien zelfs een bod uitbrengen. Maar hoe ben je er zeker van dat je niet te veel betaalt? Met aankoopbegeleiding van Besured krijg je een gratis voortaxatie. Je weet dus precies hoever je moet gaan.

3. Hulp bij de onderhandelingen

Als jij weet welk bod je kan uitbrengen, is het tijd voor de onderhandelingen! Samen met jouw adviseur ga je met de verkoper in gesprek over de aankoopprijs en andere voorwaarden. Alles om er voor jou de beste koopsom uit te slepen!

4. De koopakte doorspitten en... tekenen!

购买合同中的条件.. uhm, wat? Als je voor het eerst de koopakte ziet, dan lijkt het misschien wel Chinees voor je. Gelukkig neemt onze adviseur de tijd om het contract samen door te spitten. Zo halen jullie de addertjes eruit en worden voorwaarden bijgeschaafd. Daarna kan jij...

Je handtekening zetten!

eerste huis kopen aankoopbegeleiding


5. Gratis rechtsbijstand

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar soms heb je na het tekenen tóch nog hulp nodig. Lees: verborgen gebreken of mot met de verkoper! Geen zorgen, met aankoopbegeleiding van Besured heb je nog een half jaar recht op gratis rechtsbijstand. Een fijn idee toch?

Ga voor aankoopbegeleiding van Besured

Wij helpen je van A tot Z bij het kopen van jouw eerste woning! Alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk én zonder zorgen in je nieuwe stulpje trekt. Vraag nu een gratis eerste gesprek aan en je kent snel al jouw mogelijkheden.


Bekijk ook: