5 (coronaproof) activiteiten voor de herfstvakantie!


De herfst is officieel begonnen. En hoe! De temperatuur is flink gezakt en er is al flink wat regen gevallen. Toe aan de herfstvakantie maar weet je in deze tijd niet wat je kunt doen? Wij delen de 5 leukste (coronaproof) activiteiten voor jouw herfstvakantie. Enjoy!

Doe een fotoshoot in het bos

We starten mega cliché, maar het is toch echt heel leuk. Ga het bos in! Houd een romantische picknick met je lover. Of ga met je vrienden op pad. Wel op afstand natuurlijk. Vergeet je camera niet! Het bos in de herfst geeft 100% kans op leuke foto’s. De kans is groot dat jij tussen alle mooie kleuren het perfecte plaatje schiet!

Coronavirus Besured

2. Maak een serie bucketlist

Deze maand verschijnen en veel nieuwe series en films op Netflix. Komt dat even goed uit! Maak een lijstje van de series die jij écht wilt zien. Je hebt nu eindelijk tijd om ze af te strepen. Meiden opgelet: van de serie Emily in Paris wordt gezegd dat dit wel eens de nieuwe Seks and the City zou kunnen worden. Helemaal in de Halloween mood en wil je horror? Ga dan voor The Haunting of Bly Manor. Bekijk het complete overzicht van alle streamingsdiensten. Sla die popcorn maar vast in!

Coronavirus Besured

3. Verdien geld met je oude kleding

Op een regenachtige dag heb jij mooi de tijd om je kledingkast eens op te ruimen. Klinkt misschien niet als een heel leuk werkje, maar zet even door. Want achteraf houd je er zeker een goed gevoel aan over. En als je het slim aanpakt kun je er ook nog eens geld aan verdienen! Er zijn online genoeg platforms waarop jij jouw kleding kunt verkopen. Hiervan kun jij je kledingkast weer updaten. Of dit bedrag doneren aan een goed doel. Er is sowieso weer ruimte in jouw kast om online iets nieuws te shoppen… :)

Coronavirus Besured

4. Coronaproof concert

Ben je het thuiszitten helemaal zat? Verschillende poppodia organiseren concerten die helemaal coronaproof zijn. Kijk eens naar het aanbod van een poppodia bij jou in de buurt of er wat voor je bij zit!

Coronavirus Besured

5. Ga old skool naar de drive-in bioscoop

Thuis Netflixen gaat na een week misschien wel vervelen. Ga er tussenuit en pak een filmpje bij een échte drive-in bioscoop. Op het terrein van evenementenlocatie Borchland in Amsterdam Zuid-Oost kan je naar de Pathé Drive-in Bioscoop. Op locatie kan je popcorn, M&M’s en frisdrank bestellen via de speciale DriveinApp. Bekijk de tijden en tickets.

Coronavirus Besured