Reviews van Besured klanten

Bekijk hieronder de ervaringen van Besured klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid.
Heb je een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.Deel uw ervaring

Jullie geven ons een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
5451 klantervaringen.

8,5
average-image

Vriendelijke, respectvol

uit Apeldoorn 25 november 2021

Duidelijk en snel antwoord

uit Delft 25 november 2021

Toppers!!

uit Haarlem 25 november 2021

Helaas een niet zo goede ervaring waarvan ik vind dat ie gedeeld moet worden. 3 maanden geleden heb ik een ongeval gehad waarbij ik in aanmerking ben gekomen voor het verzekeringsdeel; Tandheelkunde na ongeval. Alle formulieren, begrotingen, behandelplannen en foto's meerdere malen opgestuurd naar Besured. En iedere keer een antwoord met 'we betalen niet'. De ene keer omdat de machtiging niet klopt, de andere keer omdat er onderdelen missen. Al deze informatie meerdere keren met Besured gedeeld. Vandaag een brief op de mat gehad waarin mijn aanvraag weer is afgekeurd met de reden ' je hebt geen tandarts verzekering'. Maar als je op de website van Besured kijkt zie je heel duidelijk staan 'bij ons krijg je als student een gratis tand ongevallen verzekering'. Ook al meerdere keren iemand van de frontoffice aan de telefoon gehad die mij helaas niet kon helpen, terugbel verzoeken ingediend, maar helaas ook zonder succes. Nu in afwachting van een bel afspraak met iemand die mij wel kan helpen.

uit heemstede 24 november 2021
Bedankt voor het delen van je feedback. Dit is niet hoe het hoort te gaan. Een medewerker van ons Serviceteam neemt snel contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vriendelijke groet, Besured - 24 november 2021

Lang moeten wachten maar uiteindelijk wel
goed geholpen.

uit purmerend 19 november 2021

Bedankt voor jouw review! We vinden het fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons Financieel team. Dat je wat langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent, is uiteraard niet hoe het hoort. Wij nemen jouw opmerking mee in ons verbeterproces! 

Vriendelijke groet, Besured - 19 november 2021

Vriendelijke medewerkster. Goed geholpen.

uit Utrecht 18 november 2021