"…Zo worden wij beoordeeld..."

Bekijk hieronder de ervaringen van Besured klanten.
Heb je een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Jullie geven ons een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
4453 klantervaringen.

8,9
average-image
Snel en goed geholpen!
uit Lelystad 23 april 2019
Zeer vriendelijk te woord gestaan
uit Dronten 19 april 2019

Alles was perfect beantwoordt!

uit Nijverdal 18 april 2019

Lage premies resulteren regelrecht in verschrikkelijk magere vergoedingen. Verschrikkelijke verzekeraar.

uit Enschede 18 april 2019

Beste Anne, we vinden het vervelend dat je dit zo ervaart. Ons serviceteam neemt contact met je op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 18 april 2019

Erg vriendelijk geholpen. Werd goed naar mij geluisterd. De medewerker heeft een fijne stem om naar te luisteren

uit Amsterdam 17 april 2019

Diegene met wie Ik aan de lijn had klonk heel moe. Alsof ze geen zin had om me te woord te staan en me te helpen. Wat ik uiteraad niet leuk vond.

uit UTRECHT 17 april 2019

Beste Ouiam, bedankt voor je ervaring. Wat vervelend dat je dit gevoel hebt gekregen, dat is uiteraard niet onze bedoeling. Ons Serviceteam neemt contact met je op. 

Vriendelijke groet, Besured - 17 april 2019

Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van uw feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor je reactie. Wij gaan onderzoeken of wij je suggestie kunnen implementeren.

Wil je graag een medewerker spreken, laat dan hieronder je gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor je e-mail. Wij hebben je vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor je doen?

  • Wij leggen je vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
  • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Heb je tussentijds vragen? Bel: 078 - 6 118 111. Wij beantwoorden je vragen direct.

Vriendelijke groet,
Je serviceteam van Besured