In 2021 kreeg je bij jouw Besured studenten­zorgverzekering een gratis tandongevallen­verzekering. Goed nieuws: ook in 2022 behoud je deze verzekering bij Besured! Hierdoor ben goed verzekerd voor schade aan je gebit na een ongeluk. Jouw polis heb je per e-mail ontvangen.

Tot 10.000 euro verzekerd!

Moet je naar de tandarts omdat je een ongeluk gehad hebt? Vanuit de tandongevallen­verzekering ben je tot wel 10.000 euro verzekerd! Let wel: de tandongevallen­verzekering is een andere verzekering dan een aanvullende tandarts­verzekering. Benieuwd in welke gevallen de tandongevallen­dekking geldt? Hieronder een paar situaties.

Wel verzekerd

  • Schade aan je tanden na een verkeersongeluk
  • Schade aan je gebit na een ongelukkig val in huis
  • Schade aan je tanden door iemand anders (geweldsdelicten uitgezonderd)

Niet verzekerd

  • Een stuk van je tand breekt af na het kauwen op een hard snoepje
  • Schade aan je tanden tijdens een hockeywedstrijd, terwijl je geen bitje droeg
  • Schade na het openen van een flesje met je tanden

Online declareren

Zorgnota ontvangen? Vraag de vergoeding aan met het Aanvraagformulier tandheelkundige zorg bij ongeval. Vul dit formulier samen met jouw tandarts in. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan kan jouw tandarts de kosten bij ons indienen. Krijg je zelf de rekening? Dien deze dan in via Mijn Besured. Geef aan dat het om een ongeval gaat.

We staan voor je klaar

Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen of advies. Bel, mail of chat er maar op los. Wij staan je snel te woord en helpen je graag!

Gratis hulp bij letselschade

Heb jij schade opgelopen door toedoen van iemand anders? Als klant van Besured helpen wij jou gratis bij het verhalen van jouw zorgkosten op de tegenpartij. Meld je letselschade gratis.

Meestgestelde vragen