Reviews van Besured klanten

Bekijk hieronder de ervaringen van Besured klanten.
Heb je een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Jullie geven ons een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
5050 klantervaringen.

8,3
average-image

Heel vriendelijk en alles is heel goed geregeld. Zou niet meer tevreden kunnen zijn.

uit Amsterdam 26 april 2020

Super slecht geholpen mevrouw klonk slaperig heb meerdere malen gevraagd een andere medewerker te spreken wat mevr niet wilde ben niet geholpen helaas dit is de 1e x dat ik dit meemaak bij besured na 3 jaar klant te zijn volgend kalenderjaar ben ik dan ook weg

uit Rotterdam 24 april 2020

Beste Hamid, wij vinden het heel vervelend dat je dit gesprek zo hebt ervaren. Ons financiƫle team neemt contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 24 april 2020

Al jarenlang (10 jaar ong) een tevreden klant. Ooit 1 jaar overgestapt maar direct het jaar daarop weer terug naar Besured! Ik blijf klant!

uit Didam 22 april 2020

Zeer slecht!

uit Den haag 22 april 2020

Beste Desley, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij willen graag weten wat er aan de hand is en dit voor je oplossen. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 22 april 2020

Ik ben nu bijna vijf weken bezig om een declaratie betaald te krijgen. De eerste reactie was dat er geen bijlage bij zat, terwijl ik zeker weet dat dit wel het geval en en vandaag na telefonisch contact afgelopen week, kreeg ik een bericht dat er niet werd uitbetaald omdat mijn naam en adres er niet op de nota stond. Ik declareer dit al een paar jaar op dezelfde wijze en vind het erg vreemd dat het nu ineens anders is en er niet wordt uitbetaald. Ik heb nog nooit problemen gehad maar wat er de laatste weken gebeurt, voor een rekening van een vergoeding van 50 euro slaat nergens op. Indien dit zo blijft zal ik in overweging nemen over te stappen naar een ander zorgverzekeraar. Ik hoop dat U snel hier iets aan gaat doen en ik deze rekening nu snel krijg uitbetaald.

uit Sprang-Capelle 21 april 2020

Beste Rene, bedankt voor jouw review. Onze excuses dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. We gaan het uitzoeken. Ons Serviceteam neemt contact met je op om u verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Besured - 21 april 2020

Top support.

uit Zaandam 20 april 2020
Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van je feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor je reactie. Wij gaan onderzoeken of wij je suggestie kunnen implementeren.

Wil je graag een medewerker spreken, laat dan hieronder je gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor je e-mail. Wij hebben je vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor je doen?

  • Wij leggen je vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
  • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Heb je tussentijds vragen? Bel: 078 - 6 118 111. Wij beantwoorden je vragen direct.

Vriendelijke groet,
Je serviceteam van Besured