Reviews van Besured klanten

Bekijk hieronder de ervaringen van Besured klanten.
Heb je een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Jullie geven ons een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
5050 klantervaringen.

8,3
average-image

Super behulpzaam en meelevend.

uit Utrecht 14 mei 2020

Snelle service!!

uit Rotterdam 13 mei 2020

Dramatische klanten service zonder enige empathie, daarnaast waardeloze communicatie en denken niet mee in een oplossing. Komen 1,5 jaar later met een onbetaalde rekening die automatisch afgeschreven zou zijn maar die door besured zelf geblokkerd is. Vragen vervolgens om zelf alles van 1,5 jaar geleden uit te zoeken i.p.v. dat ze aangeven waarvoor de rekening is. Er is geen oplossing of excuses geweest.

uit Breda 13 mei 2020

Beste Jasper, bedankt voor het delen van je ervaring. Ons serviceteam neemt contact met je op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 13 mei 2020

Goed geïnformeerd.

uit Bedum 12 mei 2020

Heel jammer dat jullie zo attent zijn...maar niet heus...altijd brillen vergoeding gehad en u omdat ik de verkeerde keuze gemaakt heb afgelopen december, wetende dat ik gewoon Brillen vergoeding heb, maar er doodleuk word gezegd dat dat niet meer in mijn pakket zit...ga er goed over na denken om bij Besured te blijven of niet....

uit Krommenie 11 mei 2020
Beste André, bedankt voor jouw feedback. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op om verdere uitleg te geven.

Groeten, Besured - 11 mei 2020

Je kan niet naar alle fysiotherapeuten en ik vind nergens waar ik voor verzekerd ben. De site is onoverzichtelijk

uit Putten 11 mei 2020
Beste Sanne, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op om dit verder te bespreken.

Groeten, Besured - 11 mei 2020

Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van je feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor je reactie. Wij gaan onderzoeken of wij je suggestie kunnen implementeren.

Wil je graag een medewerker spreken, laat dan hieronder je gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor je e-mail. Wij hebben je vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor je doen?

  • Wij leggen je vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
  • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Heb je tussentijds vragen? Bel: 078 - 6 118 111. Wij beantwoorden je vragen direct.

Vriendelijke groet,
Je serviceteam van Besured