Reviews van Besured klanten

Bekijk hieronder de ervaringen van Besured klanten.
Heb je een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Jullie geven ons een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
4969 klantervaringen.

9,1
average-image

Snelle respons en goede medewerking

uit Amsterdam 18 februari 2020

premie moet lager
afschaffing van eigen bijdrage

uit diemen 18 februari 2020

Beste Steve, bedankt voor je feedback. De eigen bijdrage en het eigen risico zijn wettelijk vastgesteld, hier hebben wij helaas geen invloed op. We kunnen ons voorstellen dat jij graag een lekker lage premie hebt! We doen hier ieder jaar ons best voor. Hoe? Door zo efficiƫnt mogelijk te werken en door goede afspraken te maken met zorgverleners. We hopen dat je ondanks jouw review over de kosten die je moet betalen, toch blij bent met de kwaliteit van je zorgverzekering.

Groeten, Besured - 18 februari 2020

Mijn vraag werd de volgende ochtend direct per mail beantwoord. Duidelijk antwoord.

uit Leimuiden 18 februari 2020

Reactie duurt erg lang. Na navraag bleek dat het erg druk was. Dit kan. Maar stuur dan uit jezelf even een bericht dat het wat langer duurt. Dat is fijner dan na moeten vragen. En geen duidelijkheid over wanneer ik de betaling kan verwachten.

uit Neede 17 februari 2020
Beste Kaline, bedankt voor het delen van jouw ervaring en jouw tip. Wij zullen de tip meenemen in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Besured - 17 februari 2020

Goed geholpen toen ik een vraag had over de kosten van mijn anticonceptiepil!

uit Rotterdam 13 februari 2020

Declaratie ingediend en geen reactie op ontvangen. Vervolgens informatie opgevraagd over de afhandeling van de declaratie en krijg ik te horen dat het document wat ik van mijn zorgverlener heb ontvangen niet volstaat.

uit Uithoorn 12 februari 2020

Beste Julia, wij vinden het vervelend dat jouw declaratie niet goed is verlopen. Ons serviceteam neemt contact op om je verdere uitleg te geven.

Groeten, Besured - 12 februari 2020

Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van je feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor je reactie. Wij gaan onderzoeken of wij je suggestie kunnen implementeren.

Wil je graag een medewerker spreken, laat dan hieronder je gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor je e-mail. Wij hebben je vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor je doen?

  • Wij leggen je vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
  • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Heb je tussentijds vragen? Bel: 078 - 6 118 111. Wij beantwoorden je vragen direct.

Vriendelijke groet,
Je serviceteam van Besured